tisdag 10 november 2009

Cream cheese frosting

Ingredienser
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citronsaft
100 g Philadelphiaost
Några droppar karamellfärg

Gör såhär
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.
Vispa i Philadelphiaosten.
Färga glasyren med karamellfärg, eller behåll den vit.
Bred glasyren på cupcakesen.

(Receptet hittar ni här).

4 kommentarer:

h sa...

hej

det ska jag prova, det verkar gott

Hanna sa...

Hej h! Det verkar som att många gillar cream cheese frosting så det gör du nog rätt i ;-) Hoppas du fastnar för den!

tess sa...

Super fin blogg! Måste bara fråga om lite tips, ska göra min första tårta nu om några veckor tänkte köra en dummle mosse och hallon mosse i och fundera på att tänka den i Cream cheese-frosting då jag inte gillar grädde så mycket, är det något som skulle funka tror du?

Hanna - Bakfnatt sa...

Hej Tess och tack så mycket för din fina kommentar! Så spännande med din första tårta =) Hmm, det där med smaker är ju så otroligt individuellt.. Jag tänker såhär: Dumle + hallon låter gott. Hallon och citron likaså, men just dumle och citron vet jag inte riktigt.. Du kanske skulle kunna göra denna frosting men utseluta citronsaften? Detta är bara min första tanke och frågar du någon annan så får du kanske ett helt annat svar. Hoppas att du hittar något som passar just dig =) Lycka till!

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥